• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Praktijk

Brian
  | 
21 december 2020

Professionele bas- en gitaarlessen in Spijkenisse

Gediplomeerd gitaardocent Brian Kruit geeft professionele bas- en gitaarlessen in Spijkenisse sinds 2003. De lessen worden gegeven op het ‘Centrum voor de kunsten’ (www.cvdks.nl). Een prettige locatie met een wachtruimte (koffie!) en een ruim leslokaal met een prettige akoestiek.
Alternatieve locaties zijn, in overleg, mogelijk.

De gitaarlessen worden altijd aangepast aan de wens van de leerling, zodat snel toegewerkt kan worden naar het spelen van de gewenste muziekstijl met de bijbehorende speeltechnieken.

Je kunt kiezen voor verschillende lesvormen. Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

 

Gitaarles

Je kunt les volgen op akoestische- en elektrische gitaar!

Brian heeft zich gespecialiseerd in de stijlen:
(hard-) rock, rhythm & blues, pop, blues, soul, jazz en klassiek.

De leerling bepaalt zelf op welke stijl de nadruk komt te liggen. Dit geldt ook voor de verschillende speeltechnieken. Fingerpicking en/of spelen met plectrum, improvisatie of juist liedbegeleiding met akkoorden. Lead of rhythm gitaar.

Binnen de gitaarlessen wordt gebruik gemaakt van professionele tabs en het notenschrift.

Met behulp van diverse software en muziekboeken is het mogelijk bladmuziek van duizenden songs te gebruiken in de les, waardoor bijna iedere gewenste song behandeld kan worden.

Liever online gitaarles? Lees meer

 

Wanneer je begint met de privélessen kun je ook toegang krijgen tot de online omgeving, waarop je tal van extra lessen kunt vinden en ook duidelijke overzichten van toonladders, akkoorden, arpeggio’s, licks & tricks, muziektheorie, enz!  

Basgitaarles

Binnen de praktijk wordt uitsluitend ‘elektrische’ basles gegeven. Dus geen contrabas! 

Tijdens zijn studie aan het Rotterdams Conservatorium (1996-2000) heeft Brian tevens bas lessen gevolgd en is sindsdien ook als ‘allround’ bassist erg actief geweest. Met verschillende bands heeft hij de hele wereld rond getourd. 

Bij basles wordt gebruik gemaakt van verschillende boeken (methodes) in combinatie met het behandelen van gepaste songs.

Alle aanslagtechnieken komen, afhankelijk van de gewenste muziekstijl, aan bod (met vingers, duim, plectrum, slappen). Ook wordt de functie van de bas binnen de band benadrukt (samenspel met drums).

Indien gewenst kan er veel relevante theorie behandeld worden, zoals het lezen/begrijpen van ritmische waarden, harmonieleer, toonladders, enz.  

Formulieren

Inschrijfformulier (pdf)

Je kunt het inschrijfformulier ingevuld meenemen naar de eerste les of mailen naar info@allguitars.nl

Tarieven (pdf)

In het overzicht staan niet alle lesvormen vermeld. Neem gerust contact op voor andere opties.

Algemene voorwaarden (pdf)

Het zijn er niet zo veel, maar toch belangrijk om te weten wat de bepalingen zijn bij ziekte en dergelijke. De opzegtermijn is een maand en je kunt per maand de lesvorm aanpassen.

Jaarkalender (pdf)

In de reguliere schoolvakanties is er geen les. Op de jaarkalender kun je precies zien op welke data deze vallen.

top
© 2022 All Guitars - Powered by Maatos