Praktijk

Gitaar


Je kunt les volgen op akoestische - en elektrische gitaar!


Brian Kruit heeft zich gespecialiseerd in de stijlen: rock, pop, blues, hardrock en klassiek.


De leerling bepaalt zelf op welke stijl de nadruk komt te liggen.  Dit geldt ook voor de verschillende speeltechnieken. Fingerpicking of spelen met plectrum, improvisatieles of juist liedbegeleiding met akkoorden. Lead of rhythm gitaar.


Binnen de praktijk wordt gebruik gemaakt van tabs en, indien gewenst, het notenschrift.


Met behulp van het softwareprogramma 'Guitar pro' en verschillende songbooks is het mogelijk bladmuziek van duizenden songs te gebruiken in de les, waardoor bijna iedere gewenste song behandeld kan worden!


Kinderen tot ongeveer 12 jaar hebben vaak nog geen uitgesproken muzieksmaak, meestal wordt dan een lesboek met oefeningen en liedjes gebruikt.

Basgitaar

 

Binnen de praktijk wordt uitsluitend 'elektrische' basgitaarles gegeven. Dus geen contrabas!

 

Tijdens de studie aan het Rotterdams Conservatorium (1996-2000) heeft Brian tevens baslessen gevolgd en is sindsdien erg actief geweest als bassist. Met verschillende bands heeft hij de hele wereld rond getourd.

 

Bij de baslessen wordt gebruikt gemaakt van verschillende boeken (methodes) in combinatie met het behandelen van gepaste songs.

 

Alle aanslag technieken komen, afhankelijk van de  gewenste muziekstijl, aan bod (spelen met vingers, duim, plectrum, slappen). Tevens wordt de functie van de bas binnen de band benadrukt  (samenspel met drums, begrijpen van ritmische notaties, e.d.)

CONTACT

Peppelstraat 12,

3203 VK, Spijkenisse

info@allguitars.nl


0181 - 627315

06 - 51416894

LAATSTE NIEUWS


2 SEPTEMBER, 2019

Het nieuwe cursusjaar begint weer!